Dressed to impress

mrt 21
meten
0 comments
Keep Reading

Het nieuwe werken analyseren en concretiseren

 

“Alles dat kan worden geteld telt niet noodzakelijkerwijs, alles dat telt kan niet noodzakelijkerwijs worden geteld.” – Albert Einstein Hoe meten we de verandering? We kunnen draagvlak meten, we kunnen voortgang meten, we kunnen de kosten meten, we kunnen baten meten, we kunnen competenties meten, we kunnen tevredenheid meten, we kunnen de ICT behoeften in kaart brengen, we kunnen de […] »

sep 25
hnwbc
1 comment
Keep Reading

App biedt inzicht business case het nieuwe werken

 

Meten is weten, zo ook bij het nieuwe werken. Wat levert het nieuwe werken op en wat kost het? We hebben vaak het beeld dat besparing behaald wordt op kantoorruimte en dat de communicatie kosten vaak stijgen. Dat is niet het hele plaatje. Veel organisaties zijn op zoek naar een vergelijk van wat de kosten van het werken nu zijn […] »

nov 03
hnwSpel-62
1 comment
Keep Reading

Start spelenderwijs de dialoog met uw organisatie

 

Mensen vormen het verbindende element in Het Nieuwe Werken. Wat vinden zij belangrijk en hoe kijken zij aan tegen de huidige organisatie? Het Nieuwe Werken spel is een middel om de dialoog te starten tussen deze mensen. Wat is Het Nieuwe Werken spel? Het is een kaartspel waarbij 78 stellingen verdeeld over 16 thema’s worden beoordeeld (kwantitatief & kwalitatief gescoord). […] »

Back to the top