Dressed to impress

Archive for the ‘Events’ Category

apr 18
duurzaam werken
3 comments
Keep Reading

Week van Duurzaam Werken (week 21)

 

De 21e week van 2013 staat in het teken van Duurzaam Werken. Gedurende deze week wordt onder meer op Sublime FM aandacht besteed aan allerlei ontwikkelingen om werken duurzamer te maken. radiostudio op Utecht CS In de maanden april en mei zendt SublimeFM uit vanuit een glazen studio op het geheel vernieuwde Utrecht Centraal. Tijdens de ochtendshow Morning Mr. Radio […] »

jan 22
50rsquos-vibe-in-cloud22-bar-utrecht-gezond
0 comments
Keep Reading

Het kantoor krijgt de functie van een clubhuis

 

Mobiel werken verandert veel. Flexibele werktijden lossen niet alleen het fileprobleem op. Kees Froeling, die onder andere inspiratiesessies verzorgt over Het Nieuwe Werken, toont aan dat er veel meer voordelen zijn. Maar het vergt van de managers wel een andere rol. Kees Froeling begint het gesprek meteen met een pakkend voorbeeld. ”KPN wilde een conferentie houden over Het Nieuwe Werken […] »

jan 11
CTD
0 comments
Keep Reading

Gratis Miniworkshop ‘Fluitend naar je werk’

 

Druk, druk, druk…veel mensen ervaren dagelijkse stress en werkdruk. Nog harder werken werkt dan niet meer. Het beste wat je kunt doen om de productiviteit te verhogen is je te richten op gelukkig zijn met wat je doet. Op 28 januari organiseren wij de inspirerende workshop, Fluitend naar je werk. Wij nodigen je graag uit om mee te komen doen! […] »

nov 05
whats-next_visual_350x387_homepage
0 comments
Keep Reading

Waterschap Vallei & Veluwe genomineerd voor HNW Award 2012

 

De HNW-Award is een onderscheiding voor een organisatie of project dat op innovatieve en vooruitstrevende wijze met Het Nieuwe Werken bezig is. Op vrijdag 1 november heeft de jury van de HNW Award een top 3 gekozen: Waterschap Vallei & Veluwe i.o. Stichting Valkenhof Douane Rotterdam Haven Op 15 november worden de genomineerden tijdens het Jaarcongres voorgesteld aan de hand van […] »

nov 01
hnwdoejezelf
0 comments
Keep Reading

Gratis congres Tem de Tijd!

 

Van 12-16 november vindt weer de week van het nieuwe werken plaats. Tal van organisaties delen deze week extra veel kennis en ervaring. Uiteraard doet Conclusion dat ook tijdens deze week. Zo zijn we aanwezig bij het congres Tem de Tijd! dat op 12 november in de van Nelle Fabriek in Rotterdam plaatsvindt. Hier delen we onze ervaring als een […] »

Back to the top